Akadz Portfolio

Usahawan Cuckoo

About The Project

Saya Wan Mus, Founder Team Jutawan Cuckoo yang merupakan Team Sales Cuckoo No 1 di Malaysia. Kepakaran kami adalah dalam memastikan semua rakyat Malaysia dapat menikmati kehidupan yang lebih baik dengan menggunakan produk-produk Cuckoo baik sebagai Pengguna atau Rakan Niaga.

Website CuckooSpecialist.com ini disediakan untuk memudahkan bakal pengguna produk Cuckoo mendapat maklumat yang lebih mudah, jelas dan terperinci untuk mereka membuat penilaian tentang produk-produk terbaik kami sebelum membuat keputusan untuk membeli.

Project Date

19 December, 2018

Client

Usahawan Cuckoo

Category

E-commerce, Replica

Total Page

45

About The Project

What Our Client Say?

Saya telah menggunakan perkhidmatan membina website dengan Akadz Marketing selama hampir 4 tahun. Saya sangat berpuashati dengan servis yang disediakan. Selain itu design website saya nampak lebih professional, menarik dan lawoo!

Webmaster iaitu Akmal juga tahu dan faham apa yg saya kehendaki. Beliau sangat pantas respon sekiranya ada masalah dan persoalan. Saya sangat mengesyorkan kepada semua untuk menggunakan perkhidmatan dari Akadz Marketing melalui Akmal ini sekiranya anda ingin memilik website yang professional, menarik dan user friendly.

Most Recommended!
Wan Mus
Natural Chief Officer Cuckoo

⭐   ⭐   ⭐   ⭐   ⭐

Snapshot

Snapshot

Snapshot

Snapshot

Full Screen Snapshot

Please fill in the form to contact our Senior Website Manager, En. Akmal